Tilbage til Alle begivenheder

Workshop med trommedanser Nuka Alice

  • Det Grønlandske Hus i Aalborg Vesterbro 79 Aalborg, 9000 Danmark (kort)

Den grønlandske trommedanser fra Sisimiut, Nuka Alice Lund, genopliver en nær tabt grønlandsk tradition – nemlig trommedansen. Denne tirsdag eftermiddag i april kommer hun til Det Grønlandske Hus i Aalborg og giver undervisning i både trommedans- og sang, samtidig med at hun fortæller om trommedansens historie.

Nuka Alice arbejder for at normalisere brugen af trommedans blandt inuit, hvor hun i Grønland har stor erfaring med vidensdeling blandt andet ved samarbejde med Katuaq, grønlands kulturhus, Serravik musikskolen i SIsimiut, Knud Rasmussenip højskolia og Nunatta isiginnaartitsinermik ilinniarfia, den Nationale Skuespillerskole.

Nuka Alice er en anerkendt kunstner og er en af de vigtigste repræsentanter for den traditionelle kunstart, og hun rejser verden rundt med sin optræden. Senest har hun været i New York og Wien.

Nu kommer hun til Aalborg og du har denne unikke mulighed for at lære fra en af de bedste. På workshoppen vil der være max 30 deltagere. Der er ingen krav til nogen særlig kunnen – dog er det vigtigt at nævne, at undervisningen foregår på grønlandsk.

 Overgiv dig selv til sangen og følg dit hjertes rytme

Hvor: Workshoppen foregår i Det Grønlandske Hus i Aalborg på Vesterbro 79, 9000 Aalborg.
Hvornår: Tirsdag den 30. april klokken 16-17.30
Billet: Billet koster 200 kr. + gebyrer, de kan købes her LINK
Undervisningssprog: Grønlandsk

Vi ser frem til en hyggelig og lærerig workshop.
Takunissassinnut qilanaarpugut!

Photo: Angu Motzfeldt

Tidligere begivenhed: 26. april
Simon Lynge Duo